Interieur en verfwinkel Terschelling

Verf en Interieur Terschelling

Welkom bij onze interieur- en verfwinkel op Terschelling. Hier kunt u terecht voor een breed scala aan verf en verfbenodigdheden. Eveneens hebben we diverse doe-het-zelf artikelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan schildersbenodigdheden en materialen om uw huis of vakantiehuis op Terschelling op te knappen en om uw creatieve projecten tot leven te brengen.

Kwaliteitsverf en verf toebehoren

Onze winkel heeft een breed scala aan verf, van binnen- tot buitenverf en muurverf. We hebben ook verschillende soorten kwasten en rollers, van grote platte kwasten tot kleine detailkwasten, om u te helpen de perfecte afwerking te bereiken.

verfkwasten, rollers en verf toebehoren

Professioneel verf- en kleuradvies

Bij Maud Interieur & Meer kunnen wij u adviseren over het gebruik van de juiste verf voor de gewenste toepassing. Ook bieden wij u kleuradvies voor uw interieur. Daarnaast kunnen wij verf mengen in bijna iedere gewenste kleur.

Onze merken

Wij verkopen verf en toebehoren van ondermeer: Flexa, Sikkens, Glitsa, Ceta Bever, Hammerite, OSMO en Koopmans.

ijzerwaren en bouwmarkt producten

Doe-het-zelf artikelen en gereedschap

Als u op zoek bent naar doe-het-zelf producten, hebben we ook alles wat u nodig heeft om te klussen, van hamers en spijkers tot schroeven en gereedschapskisten. Onze medewerkers zijn bovendien deskundig en staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten en u te voorzien van advies voor uw project. Bezoek onze winkel aan de Burgemeester Reedekerstraat 36 in West-Terschelling en ontdek ons assortiment. Bekijk hier onze openingstijden.