raamdecoratie terschelling

Zonwering, horren, gordijnen en raamdecoratie

Bij Maud Interieur & Meer bent u aan het juiste adres voor verkoop en installatie van zonwering en gordijnen op Terschelling! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige raambekleding die uw woning, vakantiehuis of kantoor een stijlvolle uitstraling geeft, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor privacy en lichtregulering.

Ruime collectie en eigen winkel op Terschelling

De showroom

Onze collectie omvat diverse soorten raambekleding, waaronder rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale en verticale jaloezieën en horren. Elk type zonwering en raamdecoratie biedt verschillende voordelen op het gebied van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Onze producten zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en maten, zodat er voor elke ruimte en elke stijl iets te vinden is.

Gedegen advies en goede service

In onze winkel op Terschelling kunt u rekenen op een uitstekende service en kwaliteit. Onze vakbekwame medewerkers nemen de tijd voor de klant en helpen u graag bij het kiezen van de juiste raambekleding voor uw behoeften en adviseren u over de beste oplossingen voor uw ramen. Kom langs in onze showroom te West Terschelling en ontdek ons assortiment!

zonwering terschelling

Plisse hordeur

gordijnstof

Installatie van zonwering, gordijnen en raamdecoratie op het eiland

Onze ervaren installateur staat voor u klaar om uw nieuwe raambekleding te bevestigen en ervoor te zorgen dat deze perfect past en werkt. Wij bieden een professionele installatieservice, zodat u volop kunt genieten van uw nieuwe raambekleding.

Maud Interieur … en meer

Daarnaast kunt u bij Maud Interieur & Meer terecht voor kleuradvies, verf en schilder toebehoren en allerhande doe-het-zelf artikelen zoals gereedschap en ijzerwaren. Check onze openingstijden en graag tot ziens in de winkel.